Huisregels – Apotheek Oldenzaal – Oldenzaal

Apotheek Oldenzaal

Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Prins Bernhardstraat 4-1
7573 AM Oldenzaal

Tel: 0541-516515
E-mail: info@apotheekoldenzaal.nl
Contactgegevens voor zorgverleners klik hier

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur

Buiten onze openingstijden kun je jouw medicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen uit onze uitgifte-automaat.

Huisregels

Apotheek Oldenzaal wil graag een prettige, gezonde en veilige omgeving zijn voor cliënten en medewerkers. Daarom gelden enkele huisregels in onze apotheek . Wij verzoeken u vriendelijk deze huisregels in acht te nemen.

Normen en waarden
Cliënten en medewerkers gedragen zich volgens de algemeen geldende (fatsoens)normen en waarden. Hiermee bedoelen wij o.a:
– Laat een ander in zijn waarde, ook al verschilt men van mening
– Blijf van andermans eigendommen af
– Cliënten die telefonisch in gesprek zijn worden geholpen zodra het gesprek beëindigd is

Minder valide
In de apotheek is het een goed gebruik dat minder valide cliënten met voorrang een zitplaats krijgen.

Parkeren
Parkeer uw fiets of auto zodanig dat iedereen ongestoord zijn weg kan vervolgen. Er is een invalide-parkeerplaats beschikbaar voor minder-validen.

Calamiteiten
In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie en ambulance) op te volgen.

Drugs, alcohol, roken
Drugs, alcohol en roken (inclusief e-sigaret/vapen) zijn niet toegestaan.

Aanstootgevend gedrag
De apotheek behoudt zich het recht voor om personen die aanstootgevend gedrag vertonen, te verzoeken het pand te verlaten. Agressie, geweld en intimidatie wordt in de apotheek niet geaccepteerd.

Diefstal en vandalisme
Bij diefstal en vandalisme wordt er aangifte gedaan bij de politie. Daarbij wordt de pleger van het misdrijf aan de politie overgedragen. In alle gevallen worden de kosten verhaald op de pleger. De apotheek is niet aansprakelijk voor diefstal van eigendommen van cliënten.

Filmen, fotografie
Medewerkers en andere aanwezigen mogen niet ongevraagd gefilmd of gefotografeerd worden. Om te mogen filmen/fotograferen moet van tevoren (schriftelijk) toestemming worden gevraagd. Bovendien dient iedereen die op de foto of film komt ook zijn/haar toestemming te geven. Ook het maken van geluidsopnamen en het opnemen van gesprekken met mobiele telefoons is niet toegestaan.