Uitgifte-automaat – Apotheek Oldenzaal – Oldenzaal

Apotheek Oldenzaal

Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Prins Bernhardstraat 4-1
7573 AM Oldenzaal

Tel: 0541-516515
E-mail: info@apotheekoldenzaal.nl
Contactgegevens voor zorgverleners klik hier

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 uur

Buiten onze openingstijden kun je jouw medicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen uit onze uitgifte-automaat.

Uitgifte-automaat

Apotheek Oldenzaal beschikt over een 24-uurs uitgifte-automaat.  Deze automaat is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en dus ook buiten onze openingstijden toegankelijk. De automaat is gelegen bij de entree van het gezondheidscentrum. U ontvangt een e-mail met een afhaalcode en met deze code kunt u buiten openingstijden ook de buitendeur van het centrum openen.

De automaat is voornamelijk bedoeld voor herhaalmedicatie. Koelkast-artikelen en hele grote recepten kunnen niet in de automaat en zullen we in de apotheek voor u klaar leggen. In de mail die u van ons ontvangt staat omschreven waar het pakketje voor u klaar ligt.

Deze pagina is nog in ontwikkeling zodat u zich straks eenvoudig kunt aanmelden voor de uitgifte-automaat. Wilt u zich nu alvast aanmelden? Mail dan naar: info@apotheekoldenzaal.nl.